USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Диво починається з тебе: у Луцьку діти створили святкове анімаційне відео

14 Лютого 2021 13:10
Луцька громадська організація мультиплікаторів ІМАГО презентувала анімаційне відео, яке вони зробили під час 4-денного майстер-класу з дітьми, віком від 8 до 14 років.

Про це вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці.

Роботу планували показати ще на Різдво, але через непередбачувані творчі процесь, опублікували тільки зараз, повідомляють організатори.

«Все ще актуально, адже падає сніг, навколо радісна святкова атмосфера перед Днем усіх закоханих.

Дітки на майстер-класі були такі працьовиті та креативні: самі придумували зовнішність персонажів, вносили свої побажання і втілювали їх у роботі. Старанно виконували усі завдання, тому крутий результат роботи був гарантований!» – йдеться у повідомленні.

Проєкт реалізувався за підтримки Українського культурного фонду, який надав діткам усі матеріали для роботи.

Наставники творчої малечі – Леонід Тивонюк та Мар’я Гвоздєва-Тивонюк.

Мультиплікатори вже зовсім скоро планують організувати наступний дитячий майсте-клас. Тому якщо ваші діти мають жагу до анімаційного мистецтва – заповнюйте анкету і вас повідомлять про нову дату початку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus