USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Дитячим мріям бути!»: юні артисти Палацу учнівської молоді влаштували новорічне свято

22 Грудня 2020 15:44
Оптимістичну і повчальну новорічну виставу для дітей «Дитячим мріям бути!» показали талановиті вихованці Палацу учнівської молоді.

Цього року святкова подія для школярів загальноосвітніх навчальних закладів міста та приєднаних громад відбулася 22 грудня в Палаці культури міста з дотриманням безпечної дистанції для глядачів.
На новорічне дійство завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк і начальник управління освіти Зіновія Лещенко. «Казковий час нині в нас! Оскільки святий Миколай є покровителем нашого міста, то весь цей період він гуляє вуличками нашого міста, виконує дитячі бажання. Я бажаю вам, дорогі діти, щоб ви ще довго-довго вірили в казку. Нехай святий Миколай допомагає у всіх ваших справах і починаннях! Нехай ваші мрії здійснюються», – тепло привітала школярів Ірина Чебелюк. На дітей чекали солодкі подарунки, а також традиційна новорічна казка.
«Дитячим мріям бути!» – під такою оптимістичною назвою автори п’єси молода драматургиня Дарина Ясновська і режисер Зразкового театрального колективу «Чудодії» ПУМу Віктор Луговський розповіли дітям історію про захоплену в полон Мрію, звільнити яку допомагають Віра в добро, згуртованість і взаємна підтримка героїв. Тільки так можна здолати підступного і злого Ковіда, адже він планує захопити весь світ, ізолювати людей один від одного, поламати наші плани та мрії. Тому школярі Катруся і Мишко рушають в дорогу, щоб діти і дорослі могли знову мріяти.
Як їм здолати цього ворога – невидимого і сильного? Звичайно, дбаючи про власне здоров’я і безпеку людей навколо: зміцнювати імунітет, дотримуватись правил гігієни, користуватися масками в людних місцях. Веселу і повчальну віршовану виставу із загадками та іграми підготували артисти Зразкового театрального колективу «Чудодії». А врятувати дитячу Мрію від підступів лихого Ковіда юним чудодіям допомагали обдаровані вокалісти і танцюристи найбільшого в області закладу позашкілля. В казковому дійстві взяли участь знані в Україні та Європі колективи ПУМу: це вихованці Народного ансамблю народного танцю «Радість» , Народного ансамблю спортивного бального танцю «Троянда», Народного ансамблю сучасного танцю «Міраж», гуртка народної пісні «Квіти Волині», студії східного танцю «Аміра».
У фіналі всі учасники дійства разом з Дідом Морозом і Снігуронькою вийшли на сцену під запальну пісню Зразкового вокально-хорового колективу «Перлинка».
Глядачі нагородили юних артистів вдячними оплесками, адже авторам і учасникам казки вдалося вразити їх майстерним виконанням, гарними костюмами і фантазійними декораціями. «Ми дуже задоволені тим, що подарували дітям гарний настрій напередодні новорічно-різдвяних свят, – сказав режисер-постановник вистави Віктор Луговський. – Діти повинні вірити в чудо і знати, що добро завжди здолає будь-які труднощі, а мрії дітей обов’язково здійсняться».

Марія ПИЛИПЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus