USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Дитячому притулку на Волині передали авто і гуманітарну допомогу

Сьогодні 17:35
Представники німецького благодійного фонд «Auslandshilfe Grünenplan e.V.» в рамках проєкту «Допомога Україні» спільно із Фондом національного розвитку придбали мікроавтобус, який сьогодні подарували Волинському обласному притулку для дітей, що у місті Рожище.

Особисто подякували німецьким благодійникам голова обласної ради Григорій Недопад та народний депутат Вячеслав Рубльов, повідомили у Волинській облраді.

Голова німецького благодійного фонду «Auslandshilfe Grünenplan e. V.» Бернд Райманн розповів, що це вже 12-та його волонтерська місія на Волинь. «У цьому притулку я вже вдруге. Минулого року ми спільно із моєю дружиною вперше приїздили сюди, і цей заклад запав нам в серце. Ми маємо намір і надалі допомагати та підтримувати його. Минулого разу ми вивчили першочергові потреби, і як тільки випала нагода, одразу придбали цей автомобіль для тутешніх вихованців. Також ми привезли потужну електроплиту, професійне кухонне приладдя, посуд та миючі засоби. Ну, і звісно, не забули про солодощі та фрукти для малечі», – розповів він.
Читати ще: «Для них це вперше. Раніше вони такого не бачили». Дітям із притулку біля Луцька показали виставу і вручили подарунки

Завідувач притулку Леонід Хведчак висловив вдячність благодійникам за такий вкрай необхідний для притулку транспортний засіб. «У нас перебувають діти, які позбавлені батьківського піклування, чи потрапили у складні життєві обставини. Коли вони до нас потрапляють, то першочергово потребують проходження медогляду. Нерідко дітям потрібна вузькопрофільна медична допомога, а для цього їх потрібно доправити до медичного закладу. Крім того, меценати часто запрошують нашу малечу на культурні та розважальні заходи, і це також потребує їх транспортування», – зауважив він.
Директор благодійної організації «Фонд національного розвитку» Олександр Кулаков також висловив вдячність німецьким благодійникам та пообіцяв постійне технічне обслуговування автомобіля. «Зі свого боку ми також сьогодні доправили для вихованців притулку велику кількість засобів особистої гігієни, подарунки та солодощі. Ми і надалі будемо раді спільно із нашими німецькими партнерами допомагати та підтримувати заклад», – зазначив Олександр Кулаков.
Німецький благодійник Бернд Райманн також додав, що очолюваний ним фонд адресно допомагає й понад трьом десятками волинських дітей, які мають інвалідність, або ж проживають у малозабезпечених сім’ях. Бернд Райманн висловив особливу вдячність координаторці проєкту «Допомога Україні» Олені Грибок, яка особисто налагоджує контакти та забезпечує співпрацею фонду із обласними комунальними закладами та родинами волинських дітей, які потребують опіки.
На знак поваги та щирої вдячності німецьким благодійникам голова обласної ради Григорій Недопад відзначив керівників фонду подяками та вручив пам’ятні подарунки із символікою Волинської області. «Ваша активна волонтерська діяльність, підтримка нашої малечі та всебічна допомога Збройним силам України, яку ви також надаєте, заслуговують на велику шану і вдячність. Це вкрай необхідна та вагома підтримка для українського народу у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність держави», – підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus