USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

Дитячі воротарські рукавиці: як правильно обрати екіпірування для дітей*

4 Липня 2023 19:45
Кожен професійний футболіст скаже, наскільки важливо мати екіпірування, яке підходить саме вам. Від бутсів до наколінників – кожна деталь має значення. У цьому плані рукавиці – найкращі друзі воротаря.

Як правильно обрати воротарські рукавиці для дітей

Загалом купівля воротарських рукавиць для юних футболістів може бути, м'яко кажучи, складним завданням. Є деякі фактори та варіанти для юних воротарів, а також те, що батьки мають знати.

• Розмір

Якщо футбольні воротарські рукавиці занадто тісні, вони стискають руку і спричиняють дискомфорт. Крім того, надмірна щільність може призвести до зношування матеріалу і поломки або розриву рукавиць. Якщо рукавиці занадто вільні, воротарі будуть погано тримати м'яч. Ідеальна посадка – між злегка вільною і щільною.

• Ступінь захисту

Піна призначена для захисту рук. Вона, безумовно, поглине будь-який потужний удар, але, що більш важливо, захистить великі пальці від можливого вивиху. Є три типи піни для воротарських рукавиць:

Contact Grip – чудово працює у вологих умовах;

Giga Grip – зберігає м'якість рук і забезпечує чудове зчеплення з поверхнею;

SuperSoft – природне удосконалення моделі, міцні та зручні.

• Оригінал

Оригінал допомагає молодим воротарям краще контактувати з м'ячем, а зручність та комфорт виключає відволікання. Обрати оригінал можна за посиланням https://keeperia.com.ua/ru/detskie-vratarskie-perchatki/
Дитячі воротарські рукавиці: популярні бренди

Коли справа доходить до воротарських рукавиць для дітей, є багато різних брендів на вибір. Можна обрати серед великих спеціалізованих брендів спортивного одягу.

• Воротарські рукавиці Nike

Компанія Nike має певну схильність до створення воротарських рукавиць, що вражають, включаючи кілька варіантів без бретелей і з дуже вузькими пальцями. Технологія контролю за будь-яких умов від Nike забезпечує надійне зчеплення за будь-якої погоди.

• Воротарські рукавиці Аdidas

Воротарські рукавиці від Аdidas, безумовно, допоможуть зберегти здоров’я рук. Вони представлені в різних кольорах і кроях, що вирізняються новітніми технологіями, відсутністю швів, які подразнюють зап'ястя, а також збільшеною площею зчеплення з поверхнею.

• Воротарські рукавиці Puma

Багато найкращих воротарів світового футболу віддають перевагу рукавицям Puma, і легко зрозуміти чому. Рукавиці мають високий рівень комфорту та оптимальне зчеплення з кількома шарами латексу, який також забезпечує амортизацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus