USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Директорка Ківерцівського медколеджу написала заяву на звільнення

14 Грудня 2021 18:17
Директорка Ківерцівського фахового медичного коледжу Тетяна Комшук написала заяву на звільнення за угодою сторін.

Про це повідомив керівник відділу майна Волинської обласної ради Михайло Імберовський під час засідання комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

Як інформують на сайті обласної ради, члени постійної комісії вирішили рекомендувати голові обласної ради в установленому законом порядку звільнити Тетяну Комшук із займаної посади, а виконання обов’язків директора Ківерцівського медичного коледжу покласти на завідувачку відділення акушерства і сестринства цього ж навчального закладу Лілію Климовець.

Також члени комісії рекомендують увільнити від виконання обов’язків ректора комунального закладу вищої освіти «Волинський медичний інститут» Тетяну Пастрик, натомість призначити тимчасовою виконувачкою обов’язків ректора медичного інституту Тетяну Комшук.

Читати ще: Ківерцівський медколедж приєднали до медінституту

Під час розгляду питання заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт зазначив, що сесія прийняла рішення про реорганізацію Ківерцівського медколеджу шляхом приєднання до медінституту. Тож для налагодження роботи у новому форматі вишу потрібен більш досвідчений керівник. Кандидатура Тетяни Комшук попередньо була розглянута і схвалена на погоджувальній раді за участю керівників фракцій обласної ради. Тетяна Пастрик залишається працювати на посаді методиста Волинського медичного інституту.

Окрім того, члени комісії розглянули клопотання Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про погодження тарифів на платну послугу стажування лікаря-інтерна. Збільшення вартості пов’язане зі зростанням мінімальної заробітної плати. Члени комісії тарифи погодили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 14 Грудня 2021 18:22
будуть закривати училище...
Андрій до дідо Показати IP 14 Грудня 2021 22:23
рехформатори реформують освіту... нічого в любліні є хороші вузи скоро депутатам потрібно буде зробити укол будуть медсестр з польщі викликати.... на собі економте а не на дітях!!!!
Мешканка Показати IP 14 Грудня 2021 20:08
Добру лапу має щоб посеред навчального року міняти керівника. Але тут хабарів не беруть це не Ківерці де все куплено. Гнати таких треба а не підвищувати.
Ольга Показати IP 14 Грудня 2021 20:44
Ківерці вже скоро з такими "реформами" взагалі залишаться ні з чим
Ку до Ольга Показати IP 15 Грудня 2021 00:46
Вони і так ні з чим
Жгутов Показати IP 15 Грудня 2021 00:47
Хабарниця безсовісна!давно хрести їй носили в двір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus