USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Директорів профтехзакладів обиратимуть за конкурсом

31 Січня 2018 11:28
Директорів професійно-технічних освітніх закладів Луцька, які фінансуються з міського бюджету, обиратимуть на конкурсній основі.

Про це йшлося під час засідання 37-ї сесії Луцької міської ради 31 січня.

Керівниця управління освіти Зіновія Лещенко повідомила, що такі зміни вводяться у зв’язку з розпорядженням Кабінету Міністрів України, а перед напрацюванням рішення попередньо обговорювалися його окремі положення.

"На засіданні комісії міської ради я також передавала його членам для ознайомлювання розпорядження Кабінету Міністрів України", – наголосила Зіновія Лещенко.
Також уже було сформовано конкурсну комісію, до складу якої входять заступник міського голови, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, працівники управління освіти Луцької міської ради, представники педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів відповідного закладу професійної (професійно-технічної) освіти міста Луцька та громадського об’єднання керівників закладів професійно-технічної освіти міста Луцька, директор науково-методичного центру професійно-технічної освіти.

Керівника призначають за результатами конкурсного відбору терміном від 1 до 5 років. Перед конкурсом директора навчального закладу звільняють і призначають його виконувачем обов'язків.

Окрім того, кандидат, подаючи свою заявку на конкурс, повинен представити перспективний план розвитку навчального закладу на 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тато Показати IP 31 Січня 2018 11:42
Зараз вчителям добавляють зарплату, викладачам ПТУ добавляють, а де результати? Як буільшість учнів тупі були і так і далі продовжується, ніяких змін, ПТУ де?ілів багато по селах сидять а викладачі одержують зарплату за що ? І в ПТУ багато студентів не ходять на пари або ж відсиджують і за це влада вважає треба вчителю і викладачу добавляти гроші? А вимоги коли будуть ? Вчителі і навіть директори не знають комп"ютера, англійської мови а вимагають з учснів? Влада ! Ви розберіться з цим. Скільки вже буде ваших реформ недогугих?!
МЕНТ Показати IP 31 Січня 2018 12:28
Кому потрібна ця профтехосвіта?Марна трата державних грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus