USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Директорів чотирьох шкіл у Луцькій громаді оберуть на конкурсі

26 Липня 2023 12:42
Невдовзі в Луцькій громаді обиратимуть директорів закладів загальної середньої освіти №9, 10, 12, 36.

Про це йшлося 26 липня на сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про затвердження складу комісій для проведення конкурсів на заміщення посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти №9, 10, 12, 36.

Як інформував директор департаменту освіти Віталій Бондар, відповідно до вимог чинного законодавства, є потреба у створенні комісій на заміщення вакантних посад директорів шкіл. Засновник закладу освіти (Луцька міська рада) затверджує склад комісій для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників відповідних закладів освіти.

Передбачено створити комісії для проведення конкурсних відборів кандидатів на заміщення посад директорів комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №9 Луцької міської ради», комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №10 Луцької міської ради», комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 Луцької міської ради Волинської області», комунального закладу освіти «Кульчинська початкова школа №36 Луцької міської ради».

Головою обох комісій буде заступниця міського голови Ірина Чебелюк, а секретарем – керівниця відділу кадрово-юридичної роботи департаменту освіти Орися Мушит. До складу комісій також увійдуть інші представники департаменту освіти та громадськості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 27 Липня 2023 04:51
ліцей відрізняється від гімназії тим, що завгосп не п"є ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus