USD 41.20 41.70
  • USD 41.20 41.70
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Директор Гнідавського заводу дорікає дитсадкам двома мішками цукру

2 Серпня 2019 14:09
Голова правління ПАТ «Гнідавський цукровий завод» Ростислав Новосад дорікнув дитячим садочкам і школам, де навчаються діти працівників заводу, двома мішками цукру. Зокрема, в інтерв’ю одному із волинських видань він заявив, що йому доводиться допомагати комунальним закладам матеріально, в той час, як гроші на харчування дітей виділяються з бюджету.

Такі слова обурили депутата Луцької міської ради Бориса Смаля. З його слів, йдеться про 2 мішки цукру, які два роки тому виділив завод для дитсадка та школи, де навчаються діти працівників.

«Цинічно... Бо мова про два мішки цукру в рік, які надавалися у вигляді матеріальної домомоги востаннє ще два (!) роки тому... Для дитсадка та школи, де навчаються діти працівників заводу. Ага, ще подарунки випускникам-медалістам, теж кілька років тому... Може чогось не знаю, тоді похваліться, бо це ж нормально, коли «меценат» дорікає наданою ним допомогою», – йдеться у дописі Бориса Смаля.

Депутат наголосив, що кошти виділені на харчування дітей не йдуть на інші цілі. Мовляв, діти не двома мішками цукру харчуються.

"На щастя, не всі забезпечені представники бізнесу в нашому місті мають схильність щось дати дітям, а потім цим дорікати. Наприклад, за останні два роки благодійні організації при навчальних закладах міста отримали від меценатів понад 3 млн.грн. (!!!!) Ваших два мішки цукру – це навіть не капля в морі. Багато з цих меценатів не лише не вихвалялися своєю допомогою, але й просили взагалі не називати їхніх імен та підприємств.

У мікрорайоні, де розташований Ваш завод, за останні кілька років меценати брали участь в ремонтах дитсадка та школи, в благоустрої поліклініки, в будівництві стадіону, в забезпеченні Будинку культури. А Ви кажете про мішки з цукром...

Впевнений – більше жодного разу, жоден навчальний заклад міста нічого не попросить у Гнідавського цукрового заводу", - додав Борис Смаль.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАПАХ ВИЇДАЄ ОЧІ: ПОКАЗАЛИ ФІЛЬТРАЦІЙНІ ПОЛЯ ГНІДАВСЬКОГО ЦУКРОВОГО. ФОТО

Нагадаємо, результатом перевірки, яку призначили завдяки зверненню голови Волиньради Ігоря Палиці до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, стала заборона використання полів фільтрації та скид стічних вод. Йшлося про те, що заборона дозволить ліквідувати основну причину виникнення смороду в Луцьку, що спричинили діяльність Гнідавського цукрового заводу та підприємства «Біо Пек».

Згодом стало відомо, що мулові майданчики на полях фільтрації знезаражують мікроорганізмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ахаха Показати IP 2 Серпня 2019 14:36
еталонний жлоб!
Стомленийвідбрехунів Показати IP 2 Серпня 2019 15:20
А скільки людей, у тому числі дітей, отруїв смородом, він не підраховував? Щоденний , нестерпний сморід, особливо, ввечері. Час вже їх позакривати.
sergio Показати IP 2 Серпня 2019 19:54
а давайте пошлем його на СТБ..."зважені та щасливі"....така ряха-)))
коля Показати IP 4 Серпня 2019 20:10
Може кому цікаво-дитячий садочок знаходиться на відстані 150метрів від заводу(Смердючки)Діти в самому епітцентрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus