USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.55 10.66

«Динамо» перемогло «Ференцварош» та гратиме у Лізі Європи

8 Грудня 2020 23:51
У шостому останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» на власному полі мінімально перемогло угорський «Ференцварош» (1:0) та в підсумку посіло третє місце у групі. Відтак, весною кияни продовжать виступати у єврокубках, однак у нижчому за рангом турнірі – Лізі Європи.

Старт матчу був обережним з боку обох команд. Гості більше володіли м‘ячем, а динамівці грали другим номером.

Перший тайм не ряснів моментами, але перевагу в цьому компоненті мали угорці, які завдали більше ударів по воротах Бущана. Кияни мали шанс наприкінці тайму, однак Попов головою пробив вище після подачі зі штрафного. Тож перша половина зустрічі закінчилася з нулями на табло.

На початку другого тайму гості більше атакували, зокрема на 55 хвилині Зубков пройшов кілька динамівців та віддав розрізний пас на Нгуена, проте той поцілив прямо в руки Бущану.

«Динамо» відповіло ударом Циганкова злету – вінгер також пробив у руки воротарю.

А на 60 хвилині Де Пена навісив зі штрафного, Забарний скинув прямісінько на голову Попову, який розстріляв ворота угорців – 1:0.

Вже за мить «Ференцварош» ледь не зрівняв рахунок, однак Бущан врятував киян від пропущеного голу, потягнувши удар Узуні.

До кінця зустрічі команди не забивали, тож «Динамо» святкувало мінімальну перемогу – 1:0. Таким чином кияни посіли третє місце у групі, тож весною «Динамо» гратиме у Лізі Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 9 Грудня 2020 08:30
У цьому сезоні Ліги Чемпіонів гравцям і тренерському штабу ФК "Динамо" Київ дуже повезло, що їм в групі попались угорці ФК "Ференцварош" Будапешт. Хоч українці правдами неправдами перемогли кінець кінцем угорців, але Слава Богу вийшли до Ліги Європи.
Вболівальник Показати IP 9 Грудня 2020 09:35
Бущан врятував киян від пропущеного голу... Супер!
777 Показати IP 9 Грудня 2020 11:42
Серега поднялся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus