USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Димар із нержавіючої сталі: докладний огляд переваг і недоліків*

15 Червня 2023 13:56
Помилки при монтажі, як і економія на купівлі матеріалів для облаштування димоходу, – основні причини більшості спалахів. У турботі про безпеку важливо ретельно провести всі необхідні розрахунки, а також підібрати надійні, зносостійкі елементи, призначені для виведення відпрацьованих газів.

Оптимальним рішенням стане димар з нержавійки, який за низкою параметрів значно випереджає цегляні конструкції. Детальний огляд характеристик та ключових переваг таких виробів допоможе прийняти правильне рішення.

Нержавіюча сталь – універсальний матеріал

Для виробництва елементів майбутнього димаря виробники використовують популярні марки сталі: AISI 321, AISI 304 та AISI 201, стійкі до дії високих температур. Така конструкція актуальна для облаштування:

- лазень та саун;

- будь-яких видів теплових казанів;

- камінів;

- домашніх печей;

- газогенераторних печей тривалого горіння;

- буржуйки.

Вартість матеріалів з нержавіючої сталі досить лояльна, що робить таке придбання вигідним та раціональним.

Стильна деталь в оформленні фасаду

Для зовнішнього оздоблення можуть бути вибрані різні види матеріалів, і будова буде оформлена в точній відповідності до побажань замовника. Кам’яний димар здатний зіпсувати загальне враження та порушити загальну стилістику. Металеві елементи набагато краще гармонують із сучасним оформленням фасадів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus