USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Двоє волинян вивезли чоловіка в лісосмугу та прив’язали до дерева

7 Березня 2023 21:53
На Волині судили двох чоловіків, які вивезли потерпілого у лісосмугу та прив’язали його до дерева.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Злочин вчинили двоє уродженців села Кошів Луцького району Михайло Д. та Микола П. 20 грудня минулого року вони за попередньою змовою приїхали до свиноферми, де був потерпілий. Застосовуючи фізичне насильство, злочинці посадили його на віз та вивезли до лісосмуги поблизу села Кошів.

За допомогою автомобільної стропи чоловіки прив’язали потерпілого до дерева, залишивши самого. Своїми діями злочинці завдали потерпілому легких тілесних ушкоджень.

Відзначимо, що під час підготовчого судового засідання було надано угоду про примирення між потерпілим та обвинуваченими.

Суд затвердив угоду, призначивши злочинцям покарання у виді одного року обмеження волі, яке замінив на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
прокуроркиня Показати IP 8 Березня 2023 10:57
таке враження .що потерпілий був не проти!. от якби побув прив.язаним днів 5.чи могло б бути примирення? суспільство не виліковно хворе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus