USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Двоє волинян, які продавали наркотики військовим, отримали по 9 років тюрми

Сьогодні 11:56
Судили двох волинян, які об'єдналися у групу і продавали наркотики. Обоє отримали по 9 років тюрми з конфіскацією майна.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.

На лаві підсудних опинилися волиняни Вячеслав Т. і Юрій Т. Вони разом із третім напарником, якого судитимуть окремо, організували злочинне об'єднання, щоб продавати наркотики.

Один із підсудних був очільником групи, підшуковуючи джерела для придбання заборонених речовин PVP та канабісу. Двоє спільників шукали осіб серед жителів Волинської області, зокрема військовослужбовців, для подальшого продажу наркотиків.

Читати ще: Три роки умовного: судили волинянина, який вдома виготовляв для себе наркотики

Із травня по жовтень 2023 року злочинна група вчинила низку кримінальних правопорушень. Це придбання, зберігання, збут наркотичних і психотропних речовин. Серед покупців були кілька військових, з яких ділки брали по 1-2 тисячі гривень за товар.

Наркозлочини скоювали у населених пунктах Ковельського району, адже обоє обвинувачених родом звідти. Чоловіки вину кримінальних правопорушеннях повністю визнали.

Їх судили за ч.3 ст.307 КК України, тобто за незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених організованою групою.

Читати ще: Сім’я не здогадувалася кілька років: волинянина судили за вживання психотропів

Волинян визнали винними і призначили кожному по дев'ять років позбавлення волі з конфіскацією майна. З обох також стягнули по 32 тисячі за проведені експертизи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus