USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Двоє у реанімації: що відомо про людей, які постраждали через вибух гранати в Луцьку

8 Липня 2024 13:56
Станом на ранок 8 липня четверо з п’яти травмованих внаслідок вибуху гранати на вулиці Ковельській у Луцьку залишаються в лікарні. Двоє людей – у реанімації.

Про це повідомили лікарі Волинської обласної клінічної лікарні і Медоб’єднання Луцької громади, куди доставили травмованих передає Суспільне.

В обласну лікарню швидка з місця вибуху доставила трьох людей, розповів медичний директор медзакладу Микола Галей. Двох госпіталізували у відділення травматології.

«Одна людина зараз перебуває у відділенні реанімації після оперативного втручання внаслідок вибухової травми і пошкодження внутрішніх органів. Двоє в задовільному стан в травматології. Одна постраждала у стані середньої важкості, стан стабілізований, все гаразд», – сказав лікар.

Читати ще: «Ледве ходжу, онук у лікарні», – лучанка, яка постраждала від вибуху гранати на Ковельській

У реанімації міської лікарні – ще один травмований. Зі слів генеральної директорки медзакладу Лариси Духневич, також напередодні доставили жінку, вона від госпіталізації відмовилася. Чоловіка у важкому стані оперативно прооперували.

«У нього множинні осколкові поранення, зачепило плечову артерію, у результаті – шок геморагічний. Розгорнута була операційна, провели операцію, під’їхав судинний хірург. Все ми зробили, як належить. Зараз стан стабільний, він у реанімації», – додала Лариса Духневич.

Ввечері 7 липня на Ковельській у Луцьку прогримів вибух. Як розповіли свідки події, на дорозі стався конфлікт. Один із учасників, 35-річний житель Луцького району, кинув гранату на проїжджу частину. Його затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus