USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Двоє людей загинули, 18 поранені внаслідок стрілянини у Флориді

29 Жовтня 2023 17:48
У місті Тампа в американському штаті Флорида вночі 29 жовтня сталася стрілянина між двома групами людей. Щонайменше дві людини загинули, ще 18 отримали поранення.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що стрілянина спалахнула близько третьої ночі у районі з розважальними закладами та барами, де в цей час тривало святкування Гелловіну.

«Це були заворушення або бійка між двома групами. І в цій боротьбі між двома групами у нас були задіяні сотні невинних людей, які стояли на їх шляху», – сказав під час пресконференції начальник поліції Тампи Лі Берко.

Наразі особи всіх постраждалих ідентифіковані.

Відомо, що один з підозрюваних здався поліції, однак на думку правоохоронців, до інциденту причетні щонайменше двоє стрільців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus