USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Двори та заїзди в Ковелі відремонтують цього року

15 Липня 2023 11:04
У місті Ковелі цього року запланували поточний ремонт заїздів та прибудинкових територій. На ці роботи спрямують близько трьох мільйонів гривень.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Очікувана вартість поточного ремонту заїздів та дворів у Ковелі становить 2,994 мільйона гривень.

Роботи включатимуть розбирання покриттів, улаштування дорожніх корит та основ, вкладання бруківки, встановлення бортових каменів, перекладання горловин цегляних колодязів, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття тощо.

Також до кінця року в Ковелі хочуть відремонтувати вулицю Сонячну. Очікувана вартість поточного ремонту цієї вулиці – 783 тисячі гривень.

Ідеться про такі роботи, як виправлення профілю щебеневих основ із додаванням нового матеріалу, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піску, улаштування дорожніх корит, улаштування одношарових покриттів зі щебеню та планування узбіч.

Натомість у селі Городилець Ковельської територіальної громади до 31 жовтня 2023 року мають намір відремонтувати вулицю Лісову. На ці роботи планують спрямувати 1,3 мільйона гривень.

Поточний ремонт вулиці Лісової передбачає улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з піску, улаштування дорожніх корит, улаштування одношарових покриттів із щебеню та планування узбіч.

Нагадаємо, в Ковелі за вісім мільйонів гривень планують відремонтувати вулиці Зелена, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича. У місті запланували провести поточний ремонт вулиць Симоненка, Петра Могили, Українських добровольців, Зарічна, Генерала Миколи Шаповалова, Героїв УПА та Олени Левчанівської. Вартість робіт оцінили в майже 10 мільйонів гривень.

До кінця літа в Ковелі запланували навести лад на вулицях Липинського, Космонавтів, Данила Нечая та Богуна. На їхній поточний ремонт витратять понад 10 мільйонів гривень.

У місті хочуть цього року провести реконструкцію вулиці Відродження. На роботи спрямують понад 23 мільйони гривень.

До жовтня в Ковелі відремонтують вулиці Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева. На ремонт витратять 15 мільйонів гривень.

Також у місті відремонтують вулиці Чигиринська, Миколайчука, Олеся Гончара, Північна та Богдана Хмельницького. На ці роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus