USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Двох прокурорів ОГП викрили на хабарі у $170 тисяч

Сьогодні 12:51
Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили прокурорів Офісу генпрокурора на одержанні хабаря в розмірі 170 тис. доларів.

Про це поінформувала пресслужба НАБУ.

«НАБУ і САП викрили прокурорів Офісу Генерального прокурора на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 170 тис. дол. за ухвалення рішення про закриття кримінального провадження. Одного з прокурорів затримано після одержання неправомірної вигоди. Йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України», – йдеться у повідомленні.

За даним НАБУ, наразі вирішується питання про повідомлення про підозру іншим учасникам злочину.

Генпрокурор Андрій Костін поінформував щодо цієї справи, що йдеться про двох прокурорів ОГП.

Читати ще: Нардеп від «Слуги народу» отримав підозру у вимаганні відкату за допомогу з тендером

«Завжди наголошував: нульова толерантність до корупції – наша принципова позиція, і ми робимо все для утвердження цього принципу. Самоочищення органів правопорядку та правосуддя – це постійний процес. І подібні випадки лише підтверджують необхідність постійного розвитку системи запобігання корупційним проявам в органах правопорядку», – заявив він.

Очільник ОГП висловив упевненість, що кожен такий випадок є уроком усім, хто ще не зрозумів: такі дії є неприпустимими та не залишаться без реагування.

«Це також сильний сигнал підтримки всім чесним працівникам – ми будемо спільно викривати та притягувати до відповідальності тих, хто паплюжить честь професії та підриває її репутацію», – зазначив Костін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus