USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Двох підлітків-партизанів у Бердянську вбили російські снайпери

27 Червня 2023 11:07
Двох підлітків з тимчасово окупованого Бердянська Тиграна Оганнісяна та Микиту Ханганова вбили російські снайпери. Тиграну вистрелили в серце, а Микиті – в голову.

Про це повідомила координаторка організації «Медійна ініціатива за права людини» Ольга Решетилова в етері «Радіо Свобода» «Свобода Live».

За її словами, якщо припустити, що хлопці почали стріляти першими, то окупаційна поліція не намагалася знешкодити їх у інший спосіб, щоб зберегти життя, а натомість одразу вбила.

Перед цим окупанти пів року тиснули на підлітків, обшукували їх, слідчі приїжджали з кількома джипами силовиків, розповідає Решетилова. Тиграна Оганнісяна викрадали та утримували в місцевій поліції, катували.

Читати ще: «Це все, пацани. Слава Україні!»: окупанти вбили двох підлітків-партизанів у Бердянську

Ольга Решетилова додала, що в останні тижні перед загибеллю хлопців тиск на них посилився, тому що так звані «слідчі» підготували підліткам обвинувачення у «диверсії» – вони нібито готували підрив електроопор на мелітопольській залізниці. Справу мали передати до суду.

За пів години до повідомлень про стрілянину Тигран розмовляв з матірʼю. Вона сказала, що в їхній розмові не було чогось такого, що вказувало б на ризиковані плани.
«Окупаційна влада говорить про те, що нібито в цій перестрілці постраждали цивільні люди, випадкові перехожі. Проте ми такої інформації наразі підтвердити не можемо. Ми бачили всю цю переписку в місцевих чатах впродовж того, як відбувалася стрілянина. Це дуже нетривалий період. І жодної інформації про те, що хтось там постраждав з цивільних, не було», – додала Решетилова.

Вона переконана, що окупанти намагаються «повісити» на вбитих злочини, яких вони не скоїли. Водночас зауважує, що «навіть якби вони й пішли на такий відчайдушний крок, то з них «терористів» зробили, тому що їх катували, над ними знущалися і їм не залишили більше ніякого вибору».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ілона Показати IP 27 Червня 2023 17:09
Ангелята , дітоньки наші нас боронять, за нас ці жахливі муки турплять, ами що , сидимо і спостеріаємо , як наші КВІТОЧКИ, проклятущі буряни з москви душать, цих перевертнів московських у Нас як гною, в кожній церкві упц(мп) сидять і на пана рогатого чекають (визвалителя), а Ми всі про це знаємо а рота не відкриємо, (мп) не поженемо бо шо люди скажуть боїмося... А наші Діточки і надалі нас оберігають за нас гиуть, а ми сидимо як звірі зашугана через упц мп. Ангелята дітоньки наші слава ВАМ, Слава Україні, героям слава... У мена синочок їх віку, і серце моє кровю обливається як це відео переглядаю, сльози градинами летять...
Дар'я Іванівна Показати IP 27 Червня 2023 19:34
Дітоньки наші , бережи Вас боже. А цих врясах любітідів руського міра раз за разом коло Києва виловлюють, а ми мовчимо Ілонко. В Києві бачу ціле кодло цих емпешників (рпц) сидить а то ж наша століца, гнати то собацтво нах (рен) з держави і порядок буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus