USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Луцький двір, де можна зламати ноги, відремонтують за 3 мільйони

4 Січня 2018 11:56
Близько 40 років не ремонтували прибудинкову територію на проспекті Молоді №№ 17а, 17б у Луцьку. Через її занедбаний стан та великі ями місцеві мешканці не раз ламали ноги, тепер її хочуть відремонтувати за 3 мільйони гривень.

Місцеві мешканці звернулися в Інформаційне агентство Волинські Новини й повідомили, що роками добиваються ремонту свого двору, однак їх не чули.
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що прибудинкова територія одна з найгірших в місті, тому її пропонуватимуть включити в список об’єктів, які підлягають капремонту на 2018-2020 роки.

«Ми плануємо цю прибудинкову територію включити у перелік об’єктів, які потрібно відремонтувати й маємо намір навести тут лад уже цього року. Цей двір – яскравий приклад того, коли від округу немає депутата, що він занедбаний. Фактично, це один із найгірших дворів у Луцьку і не був включений в перелік дворів, які ремонтували в 2016-2017 роках. За попередніми підрахунками вартість робіт близько 3 мільйонів гривень. В цю суму ми закладемо все необхідне: асфальтування, водовідведення, дитячі, спортивні майданчики, зелені насадження, освітлення, сушарки, лавочки тощо», - розповів Ігор Поліщук.

Зауважимо, що у перелік дворів та доріг, які ремонтуватимуть, має ввійти 50 об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Koshka Показати IP 4 Січня 2018 12:16
Не бачив Ігор Поліщук двора на Грушевського 10!!! там не лише можна зламати ноги, а й голову скрутити...
Лучанка до Koshka Показати IP 4 Січня 2018 12:33
Хіба лиш там ? А ще давайте згадаємо про відсутність освітлення не те ,що у дворах - по вулицях , старі дерева - тут взагалі нічого писати слів немає. А якщо ви живете в приватному сеторі - то тут вже все , що за вашим парканом це суто ваша проблема - щоправда якщо не приведи Господи ви дерево без дозволу спилили за парканом - будьте певні штраф чималий вам гарантований ( бо ж територія міста) , а якщо звернетесь , щоб старі дерева місто зрізало - то відразу почуєте обурену відповідь про відсутність грошей у міста. Та і тут щоправда є виняток - район 40а кварталу - тамтешні депутати про своїх дбають.
Житель Показати IP 4 Січня 2018 13:17
Загляньте у двір на Соборності 31а. Там така сама дорога.
Надія Показати IP 4 Січня 2018 13:49
Сподіваюсь, коли будуть робити план ремонтних робіт, то не ЗРОБЛЯТЬ ТЕ САМЕ, що зробили при підготовці плану реконструкції сусіднього будинку, коли частина двору зникла з плану, а нам довелось видзвонювати, щоб внесли поправки!!! Шановні РОЗРОБНИКИ, будьте уважні, при підготовці плану робіт!!!! РОБІТЬ ЯК ДЛЯ СЕБЕ!!!
Dima Показати IP 4 Січня 2018 14:42
видродження 5!!!!!!!!!!!!!!
Тетяна Показати IP 4 Січня 2018 18:40
Включіть, будь ласка, у перелік дворів, що потребують ремонту на 2018 рік двір на пр. Соборності, 25.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus