USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Дві волинські громади отримали цифрові валізи для ЦНАПів

3 Травня 2022 06:30
У Міністерстві цифрової трансформації повідомляють, що громади Волині отримали цифрові валізи для організації пересувних робочих місць адміністратора ЦНАП.

Цифрові валізи в рамках програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) передані пілотним громадам у цільових регіонах програми: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Луганській та Одеській областях, інформує Мінцифри.
Отримувати послуги через мобільні цифрові валізи матимуть можливість люди з інвалідністю, люди старшого віку, люди, які перебувають на лікуванні, особи, які проживають у віддалених населених пунктах громади.

«Важливо, щоб ті, хто не може прийти до ЦНАПу, мали можливість отримати послуги вдома. Війна не має призупиняти процеси надання послуг», - йдеться у повідомленні.
До складу валізи входять: ноутбук, принтер, сканер, модем для підключення до мобільного Інтернету, пристрій для зчитування інформації паспортів у формі картки, додаткове джерело живлення.
Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у Волинській обласній військово-цивільній адміністрації, на Волині такі цифрові валізи отримали керівники ЦНАПів двох громад. Відтепер організувати виїзний прийом адміністратора можуть організувати у Шацькій та Любешівській громадах.
До слова, цифрову валізу вже декілька років має ЦНАП міста Луцька, де постійно організовують такі виїзні прийоми. Також у 2018 році цифрові валізи отримали ЦНАПи Володимира, Любомля, Голобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus