USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Дві третини українців не вірять, що карантин «вихідного дня» допоможе

19 Листопада 2020 12:14
Ставлення українців до запровадження карантину «вихідного дня» полярне – половина його підтримують і стільки ж виступають проти.

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи Рейтинг, проведеного 15-17 листопада, пише Українська правда.

«Водночас, лише 35% очікують, що внаслідок його запровадження поширення коронавірусу зменшиться, натомість 62% – не погоджуються з цим», - йдеться в опитуванні.

Загалом про те, що уряд запровадив «карантин вихідного дня», знають 85% опитаних. Інші 15% – щось чули або взагалі чують вперше про це.
Дослідження тривало 15-17 листопада. Методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів опитали 3000 осіб у віці від 18 років і старше в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 1,8%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 19 Листопада 2020 14:58
А для того щоб знати допоможе чи ні треба опитувати, чи достатньо ввімкнути мізки? Якщо ще про бари, клуби та кінотеатри можна посперечатися, то яким маразматиком треба бути щоб не пускати людей до промислових магазинів та ринків. На ринку кругом свіже повітря, а отже шанси заразитися звичайним покупцям мінімальні, хіба що кожен буде друг з другом цілуватися пару годин. А шанси в промислових магазинах такі самі як і в продуктових. Таке враження що людей замість того щоб розсіяти, щоб не було концентрації віруса, навпаки збирають у супермаркетах, транспорті тощо. От школи на дистанційне не переводять, половина учнів та вчителів хворі, але ходіть до купи далі. Чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus