USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.40 10.58

Дві п’яні ДТП на Волині: водій на Suzuki влетів у MAN, інший зніс рекламний щит

18 Червня 2024 16:19
Цими вихідними на Волині сталося 23 ДТП, з них вісім – з потерпілими. А також патрульні оформили дві автопригоди з нетверезими водіями.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

На автодорозі М-19 50-річний керманич автомобіля Suzuki Grand Vitara виїхав на зустрічну смугу для руху та здійснив зіткнення з вантажівкою MAN.

Під час спілкування із винуватцем патрульні виявили у нього ознаки алкогольного спʼяніння. Щоправда, чоловік відмовився проходити огляд на стан спʼяніння у визначеному законом порядку.
Читати ще: На Волині протягом вихідних затримали 13 п'яних водіїв

Патрульні також отримали повідомлення про ДТП, яка сталася на автодорозі Н-17 поблизу села Чаруків. З’ясувалося, що 32-річний керманич не впорався з керуванням та наїхав на рекламний щит, унаслідок чого злетів у кювет.
Під час спілкування із водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. «Драгер» показав 1,22 проміле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus