USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Дві луцькі сімʼї стали кращими на всеукраїнському спортивному турнірі

4 Червня 2024 12:02
У всеукраїнському фестивалі «Тато мама і я – спортивна сімʼя», який щороку традиційно проводить Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», найспортивнішими та найактивнішими визнали одразу дві родини з Луцька.

На швидкість, силу, спритність, влучність, координацію і витривалість загалом змагалися 80 команд з усіх областей України, інформує Волинська обласна рада.

Учасники мали якнайшвидше і найвправніше здолати смугу перешкод, де належало зрушити за допомогою линви вантажівку, взяти висоту, щонайдалі закинути диск, зібрати кулі на воді, пройти перегони на візках і синхронно усією родиною якнайдовше виконати вправи зі скакалкою під назвою «хто не скаче, той – москаль».

За підсумками змагань з результатом 6,23 хв, срібло здобула команда «Серце Волині» – сім’я Возняків.

«Маємо трьох діток та одного внука. Ми – не професійні спортсмени, а до фестивалю долучилися завдяки старшому сину Захару. У 2016 році здобули перше місце на всеукраїнських змаганнях «Тато мама і я – спортивна сімʼя». А коли підросла найменша донечка Христинка, з минулого року ми знову активні учасники цих сімейних перегонів», – розповідає тато Іван.

Читати ще: Колеги у човні, сім'я – у житті: волинянин у парі з черкащанкою вибороли ліцензію на Паралімпійські ігри-2024

Бронзу ж вибороли «Волинські леви». Вадим, Юлія і Злата Демчуки – палкі поборники здорового та активного способу життя. Вперше участь у фестивалі сім’я взяла минулоріч і одразу здобула першість на міських та обласних змаганнях.

«Цього року участь була під питанням через серйозну травму нашого тата. Проте стимул і мотивація донечки не дозволили нам здатися. Ми знову перемогли на міському й обласному етапах і піднялися на третю сходинку на всеукраїнському», – з гордістю розповіла мама Юлія
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus