USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дві експертизи підтвердили безпечність реконструкції клініки Тетяни Єремеєвої

15 Травня 2018 21:42
Головний лікар «Центру хірургії ока професора Загурського» Тетяна Єремеєва вкотре спростувала інформацію про те, що через реконструкцію її клініки на будинку нібито з'явилися тріщини. Вона повідомила, що після двох проведених з її ініціативи будівельно-технічних експертиз, які не встановили жодних порушень, зараз чекають на результати третьої експертизи, ініційованої скаржниками, яких усіляко підтримують кишенькові ЗМІ колишнього бізнес-партнера Степана Івахіва.

Нагадаємо, після трагічної загибелі нардепа Ігоря Єремеєва, його друг і бізнес партнер по "Континіуму" Степан Івахів робить усе можливе і неможливе, аби незаконним шляхом привласнити собі частку бізнесу покійного. Попри те, що справжніми спадкоємцями цілої бізнес-імперії, створеної руками Ігоря Мироновича, мали б стати законна дружина та двоє дітей, "друг" у шахрайський спосіб прагне відібрати належні їм 25%, а це в сумі більше 60 млн доларів.

Дружина покійного Ігоря Єремеєва, яку зараз всіляко намагаються облити брудом, заявляє, що усі звинувачення безпідставні, адже клініка, яка розміщена на першому поверсі нібито аварійної багатоповерхівки, як ніхто зацікавлена у безпечній та довготривалій експлуатації будівлі.

Про це йдеться на її сторінці у Фейсбуці.

«Абсолютно всім думаючим людям зрозуміло, що замовні інформаційні матеріали нікчемні за своїм змістом. Адже зрозуміло, що в безпечній та довготривалій експлуатації зацікавлена НАЙБІЛЬШЕ клініка, яка займає 1 поверх 9-поверхового будинку.

Ми самі ініціювали 2 будівельні експертизи, які незалежно один від одного підтвердили безпечність експлуатації, відсутність будь яких впливів реконструкції клініки на будову.

Два місяці тому Луцький міськрайонний суд виніс ухвалу і зобов’язав горе-скаржників тепер за ВЛАСНІ кошти провести третю судову будівельну- технічну експертизу, яка надасть всі відповіді на дискусійні питання і поставить назавжди крапку», - заявила Тетяна Єремеєва.

Та додала, що у клініці з нетерпінням чекають на чергову експертизу, адже переконані, що висновок професійних судових будівельних експертів не може відрізнятись від двох попередніх експертних заключень. «Це як у медицині – якщо у пацієнта немає «катаракти», то її немає, і всі спеціалісти з офтальмології підтвердять це, незалежно від політичних вподобань.

Наскільки нам відомо до цього часу (а це вже понад 2 місяці) горе -скаржники не сплатили за проведення будівельно-технічної експертизи, зупинивши судовий розгляд, і намагаються вплинути на експертів та суд через журналістів та медіа . Ми зберігаємо спокій та терпіння..

Дякуємо за додаткову безкоштовну рекламу . Ми не даємо хабарі. Ми не піддаємось на фінансові вимоги від горе-скаржників . А заощаджені кошти клініка спрямує на благодійність для людей з інвалідністю, слабозрячих та незрячих», - зауважила лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ОТАК-то Показати IP 15 Травня 2018 23:02
Кажуть, в голові Івахіва зявилася тріщина і йому почало здаватися, що то тріщина в клініці Єремеєвої. Талюцінації то така штука, Степане...
Лic Показати IP 16 Травня 2018 01:23
Недаром говорят, что хуже умного врага, могут быть только хитрожопые друзья. Удачи Вам, Татьяна! Все у Вас получится! ))
Отакої Показати IP 16 Травня 2018 02:13
Степанелло вже не знає як вкусити дружину колишнього кента. Прийде час і йому яголи відчиплять і в космос запустять)
Олена Показати IP 16 Травня 2018 08:08
Зверніть увагу, що горе-скаржники не позивачі по справі, а відповідачі. Тобто до суду звернулась клініка пані Єремеєвої. Також мешканці будинку не мають відношення до спадкової справи Тетяни Єремеєвої.
Це моя У Показати IP 16 Травня 2018 09:47
Робити в житлових будинках кондитерські і мясопереробні цехи, клінікі, перукарні. Куди котимось?
1 до Це моя У Показати IP 17 Травня 2018 06:24
Цей будинок побудований був як: багатопоквартирний житловий будинок з вбудовано-побудованими нежитловими приміщеннями, тобто в ньому по всіх нормах можуть бути клініки, банки, магазини і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus