USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Дві доби пробула в лісі: на Волині знайшли пенсіонерку, яка пішла збирати чорниці

11 Липня 2023 16:45
Поліцейські разом із небайдужими громадянами розшукали пенсіонерку, яка заблукала у лісі під час збирання ягід. Про зникнення волинянки повідомляли 9 липня.

Про це інформує пресслужба поліції області.

Як з’ясувалося, 78-річна мешканка села Колодії, що на Маневиччині, ще в неділю, 9 липня, зранку пішла в ліс по чорниці та не повернулася. Зв’язок із нею був відсутній.

До пошуків правоохоронці орієнтували необхідну кількість нарядів поліції, залучили місцеве населення й лісову охорону, працювали також спеціалістів із квадрокоптерами.

Завдяки злагодженим діям, жінку вдалося розшукати сьогодні зранку. Понад дві доби вона пробула у лісі. На щастя, з пенсіонеркою все гаразд, нині її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus