USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Дві багатодітні лучанки отримають звання «Мати-героїня»

10 Квітня 2024 12:46
В обласному центрі Волині двох багатодітних жінок представлять до відзначення почесним званням «Мати-героїня».

Про це стало відомо 10 квітня на засіданні виконкому Луцької міської ради.

Громадянки Шолотюк Валентина Віталіївна та Зубаль Наталія Миколаївна зі встановленим пакетом документів звернулися до Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про надання їм почесного звання «Мати-героїня».

Валентина Шолотюк має повну середню освіту, працювала прибиральницею кухні Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, нині домогосподарка. Народила та виховує вісьмох дітей.

Наталія Зубаль має повну середню освіту, працювала кухарем у ФОП Черемисіна Олександра Юрійовича, на сьогодні не працює, веде домашнє господарство. Народила та виховує п’ятьох дітей.

Читати ще: Двох багатодітних лучанок представлять до звання «Мати-героїня»

Тож члени виконкому рекомендували жінок для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня».

Департаменту соціальної та ветеранської політики міської ради доручили підготувати відповідні документи про представлення до нагород та скерувати їх Волинській обласній державній адміністрації для подальшого розв'язання питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Платон Показати IP 10 Квітня 2024 13:15
Заносить таким совдепівським нафталіном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus