USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.60 10.75

Дві аварії – смертельні. Рятувальники тричі виїжджали для деблокування волинян

Сьогодні 12:27
Протягом минулої доби рятувальники тричі виїздили для ліквідації наслідків ДТП.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

26 серпня о 11:31 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Заброди Забродівська громади трапилась дорожньо-транспортна пригода. На місце події направлено черговий підрозділ 14-ї ДПРЧ селища Ратне.

️По приїзду рятувальників водійка автівки була заблокована, а пасажирку дістали очевидці, її госпіталізовано до лікарні.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували жінку та передали її медикам, від госпіталізації вона відмовилась.
О 14:28 черговий підрозділ 13-ї ДПРЧ селища Маневичі ліквідували наслідки ДТП поблизу села Старосілля Колківської громади.

Внаслідок пригоди на місці події загинуло двоє людей: водій та пасажир. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокування тіл з понівеченого автомобіля.
О 18:05 надзвичайники 9-ї ДПРЧ міста Горохів усунули наслідки ДТП за участю двох автівок поблизу села Скобелка Горохівської громади.

Внаслідок події пасажир одного авто загинув на місці, його деблокували рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus