USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Дванадцятьма мовами: українські зірки заспівали «Христос Воскрес»

3 Травня 2021 20:18
Українські зірки заспівали «Христос Воскрес» у сучасній обробці дванадцятьма мовами. Автором ідеї був співак Олександр Пономарьов.

Про це повідомляють Букви.

«Христос воскрес» заспівали 12 українських солістів: Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огнєвіч, DZIDZIO. До них приєдналися оперний співак Хе Му та настоятель монастиря в Грузії схиархимандрит отець Серафим.

Мелодію до «Христос Воскрес» написав Пономарьов.

«Христос Воскрес» виконують у всьому світі, але під різну музику. Пономарьов створив єдину мелодію на всіх і зібрав дванадцять вітчизняних і міжнародних знаменитостей! Така практика використовується вперше в світі: традиційна пісня, записана на різних мовах, прозвучить на одну мелодію», – сказано в описі до ролика.

У кліпі Оля Цибульська співає іспанською, DZIDZIO – польською, Тарас Тополя – англійською, Віталій Козловський – грецькою, Віктор Павлик – турецькою, Арсен Мірзоян – французькою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 4 Травня 2021 00:56
Дуже гарно,аж душа радіє такому виконанню!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus