USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Два тренери і майстер спорту з Волині отримуватимуть стипендію Кабміну

21 Травня 2024 18:55
Два волинські тренери, а також заступник начальника обласного центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» отримуватимуть стипендію Кабміну.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 17 травня 2024 року №446-р, передає Суспільне.

Серед стипендіатів – представники галузі фізичної культури та спорту людей з інвалідністю:

- заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», заслужений працівник фізичної культури і спорту України Василь Шевчук;

- заслужений майстер спорту України з фехтування на візках, тренер-викладач Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю з фехтування на візках Олексій Сундієв;

- заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер-викладач ВОДЮСШОІ з пауерліфтингу Валерій Дружинович.

Читати ще: Президент призначив стипендії шістьом волинським спортсменам

У коментарі Суспільному керівник регіонального центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Гулан-Влащук розповів, що стипендія Кабміну – це приблизно від двох до чотирьох тисяч гривень, які виплачуватимуть стипендіатам упродовж року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus