USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Два дитсадки Луцька підготують проекти землеустрою

29 Листопада 2018 14:05
Депутати Луцької міськради надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель двом закладам дошкільної освіти.

Про це йшлося під час засідання 49-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Так, відповідні дозволи погодили Дошкільному навчальному закладу № 12 (земельна ділянка знаходиться на вулиці Каштановій, 4 орієнтовною площею 0,4 га) та Дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) № 39 (земельна ділянка на вулиці Маковського, 2а орієнтовною площею 1,1 га).

Навчальні заклади повинні подати на затвердження розроблені проекти землеустрою щодо відведених земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Депутати підтримали проекти рішення.

Контроль за виконанням рішення поклали на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus