USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Два поїзди зіткнулися на околицях англійського Солсбері

1 Листопада 2021 08:44
Два поїзди зіткнулися у неділю біля англійського міста Солсбері. Про це йдеться в повідомленні, поширеному поліцією графства Вілтшир у Twitter, передає УНН.

«В даний час ми знаходимося на місці краху за участю двох поїздів, що курсують між Андовером і Солсбері», – сказано в повідомленні.

У відомстві уточнили, що на місці інциденту перебувають пожежники та машини швидкої допомоги. Також до місця аварії були направлені гелікоптери.

За інформацією транспортної поліції Великої Британії, один із поїздів зійшов із рейок. Недалеко від місця події організовано травмпункт, додали там.

Як уточнив репортер Бі-бі-сі Джеймс Інгхем, внаслідок інциденту постраждали близько 12 людей, а один із машиністів виявився затиснутим у кабіні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Москаль Показати IP 1 Листопада 2021 13:13
Солсбери? Петров-Боширов?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus