USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Два десятки будинків на Володимирській залишаться без тепла та гарячої води

10 Листопада 2020 16:26
На вулиці Володимирській у Луцьку два десятки будинків залишаться без тепла.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Виконуючи запит АТ «Волиньгаз», яке завтра, 11 листопада, буде виконувати роботи на газопроводі високого тиску, ДКП «Луцьктепло» на період виконання робіт припинить ґенерацію теплової енергії від котельні на вул. Володимирська, 88.

Тому впродовж дня буде припинено надання послуг з постачання теплової енергії та гарячого водопостачання від котельні на вул. Володимирській, 88.

Причина – виконання АТ «Волиньгаз» аварійних робіт на газопроводі високого тиску, у зв’язку з чим параметри тиску газу буде понижено до показників, які унеможливлюють роботу теплоґенеруючого обладнання.

Виконання робіт та відповідне тимчасове відключення від послуг заплановано на період від 09:30 до 17:00.

Споживачами котельні на вул. Володимирська, 88 є усі житлові будинки від вул. Володимирської, 95 до вул. Володимирської, 116.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus