USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Два будинки на Волині, пошкоджені внаслідок агресії РФ, – у списку об'єктів для термінової відбудови

7 Липня 2022 15:15
В рамках плану оперативної відбудови соціальної інфраструктури України Fast Recovery, який розробив Офіс президента, до переліку об'єктів включили два приватні будинки на Волині.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Два об'єкти у Волинській області, згідно з проєктом, є частково пошкодженими внаслідок збройної агресії РФ на території України.

Про які саме об'єкти йдеться, яких руйнувань зазнали та які ремонтні роботи необхідні Суспільне намагалося дізнатися у Волинській військовій адміністрації.

Наразі, зі слів керівниці управління інформаційної та внутрішньої політики Карини Мариневич, деталей щодо відбудови зазначених об'єктів не розголошують.
Бюджет проєкту Fast Recovery, за інформацією Кирила Тимошенка, становить майже 17,4 мільярда доларів.

Загалом на деокупованих територіях в Україні потрібно відновити близько 40 тисяч об’єктів: майже 400 шкіл та 300 садочків, 300 лікарень, а також об’єкти ЖКГ (водопостачання, газопостачання, теплопостачання та електропостачання). Усі інші об’єкти – багатоповерхівки та приватні будинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
952 Показати IP 7 Липня 2022 16:47
Це вже якийсь чиновник ремонт хоче собі зробити? Чому інформація по будинкам не розкрита? Чи гроші вкрасти вирішили?!
Геник до 952 Показати IP 8 Липня 2022 23:42
а це не ти писав в коментах під новиною про відміну нульового розмитнення, що податки треба платити бо бюджет пустує? Податки платяться, бабки мутяться
До 952 Показати IP 7 Липня 2022 21:16
То було *велике будівництво* то тепер *велика відбудова*
З села Показати IP 8 Липня 2022 09:02
Що ви пишете в коментарях, то ж писали що в маневицькому районі впали уламки ракети, то мабуть там і ремонт зроблять. Наші люди, аби побурчати, кінець світу і все погано! Будьте добрими один до одного
Фашист'' до З села Показати IP 8 Липня 2022 22:58
Ти, опудало, впала ракета з укр.літака розламала хлів. Опудало, чи хто ти там попандопало. Тобі нагадати, як гумку.чмошніки,пиляли так і тут буде.ВЕЛИКЕ,КРАДІВНИЦТВО, ПОБЕДОНОСНЕ,ВТОРЖЕНИЯ,ПОВІСТКИ ВСІМ, НАВІТЬ БЕЗ НОГИМ. ВЕЛИКЕ ВІДБУДІВНИЦТВО-КАЗНОКРАДІВНИЦТВО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus