USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

«Дуже хотілося з такими емоціями виграти в Луцьку», – Журжій про перемогу над «Тернополем»

3 Лютого 2020 09:27
Герой другої зустрічі Андрій Гуцалюк та головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій поділилися своїми думками про дві гри проти лідера групи «Тернопіль-ТНЕУ».

Андрій Гуцалюк наголосив, що в команди була дуже велика жага до перемоги: «Вчора гра склалася не на нашу користь, багато чого не виходило. Зранку ми передивилися гру, зробили висновки та виконали установку тренера. Дякуємо вболівальникам, була дуже палка підтримка. Останні секунди виграли вболівальники, оскільки коли виходив на майданчик, то була дуже велика мотивація»

Також баскетболіст поділився, як йому було завершувати матч на позиції першого номера: «Це баскетбол. Я дуже хотів виграти, тому мені було все одно, на якій позиції грати. В тайм-аутах ми розібрали гравців. Хлопці сказали мені, щоб я тримав першого номера, тому так і вийшло».

З його слів, в першій грі команді не вистачило агресії, тому в другому матчі потрібно було бути агресивнішими за тернополян, якщо хотіли виграти.
Натомість Володимир Журжій подякував своїм баскетболістам, адже втративши вчора капітана (Едуард Федчук травмувався, – ВН), вони сьогодні достойно себе показали.

«Вчора була дуже погана гра, ми провалилися, я не пам’ятаю, щоб ми так грали. Сьогодні хлопці віддали себе боротьбі. Я сам десь бігав за капітана. Хлопці дуже заслуговували на цю перемогу, вони це заслужили своєю роботою. Я дуже вдячний вболівальникам. Дуже хотілося з такими емоціями виграти в Луцьку», – зауважив Володимир Журжій.

Також він відзначив підтримку вболівальників: «Вболівальники – це наш шостий гравець. Вони розуміють гру і бачать, що хлопці віддаються. Тому баскетболісти віддячили глядачам за таку підтримку. Це дуже емоційна перемога».
Наостанок Володимир Журжій сказав, що ігри проти «Тернополя» – це завжди своєрідна битва, адже на майданчику завжди є багато емоцій та боротьби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus