USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Дуров анонсував велике оновлення Telegram. Що зміниться в месенджері

Сьогодні 16:48
Найближчим часом у Telegram з’явиться відразу 10 нових функцій. Найімовірніше, вони будуть доступні з виходом наступного оновлення, яке заплановано на початок листопада.

Докладніше про нововведення розповів генеральний директор Telegram Павло Дуров.

Наприклад, у Telegram можна буде переглядати, коли було відредаговано повідомлення. Зараз у користувачів є можливість дізнатися, коли співрозмовник відправив повідомлення або коли учасники чату переглянули його. Тепер юзери побачать, коли відправник вніс будь-які правки в текст.

Крім того, у користувачів нарешті буде можливість додавати медіафайли до повідомлення вже після його відправлення. Раніше редагуванню піддавався тільки сам текст послання, а прикріпити медіафайли до вже наявного не можна було.

Читати ще: У Раді обмежать використання Telegram за рекомендацією РНБО

Також у Telegram з’являться три нові функції, пов’язані з хештегами, і п’ять поліпшень для подарунків. Нагадаємо, віртуальні подарунки з’явилися в месенджері в жовтневому оновленні. Вони являють собою анімовані зображення з текстовими привітаннями.

Раніше Дуров заявляв, що у Telegram з’явиться свій аналог Youtube: відеохостинг планують «вшити» в базовий застосунок. За задумом, плеєр повинен буде працювати як з відеороликами, так і з аудіодоріжками.

Зауважимо, після звільнення з-під арешту Павло Дуров визнав, що Telegram неідеальний і пообіцяв перевести модерацію платформи «зі сфери критики в сферу похвали». Зокрема, з Telegram зникла скандальна функція «Люди поруч».

Також, згідно з новими правилами, месенджер розкриватиме відповідним органам влади IP-адреси та номери телефонів порушників. ЗМІ пишуть, що арешт Дурова «безпрецедентно» змінив поведінку адміністрації Telegram.

Читати ще: Понад половина українців хочуть, щоб влада більше контролювала Telegram. Опитування
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus