USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Думка, що за спиною моя сім’я, дуже надихає», – 20-річний тероборонівець з Волині

26 Лютого 2023 06:44
Максиму лише 20 років. До широкомасштабного вторгнення хлопець був аграрієм – разом з батьками працював на невеличкій родинній фермі.

Проте вже у перші дні війни хлопець взяв до рук зброю і став до лав Волинської бригади тер оборони, щоб боронити рідну Україну та близьких людей, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Орав поля, займався тваринництвом: корови, коні... Але як почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем, тому що хотілося оберегти свій край», – згадує військовий.

У лавах Сил тероборони ЗС України Максим навчився багатьох військових справ. Він опанував стрільбу з автомата, кулемета й гранатомета, вивчив тактичну медицину.

Читати ще: Був бізнесменом – став зенітником: у волинській теробороні служить боєць із колоритним позивним Волоцюга

Нині хлопець тримає оборону на Волинському напрямку й стверджує, що завжди готовий захистити себе, рідних та країну.

«Одна думка, що за спиною моя сім’я, мене сильно надихає, щоб стояти тут до кінця. З перемогою мене вдома чекають мама, тато і кохана дівчина, з якою я планую одружитися», – поділився Максим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus