USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Дружина показала архівне відео з 20-річним Монатиком

13 Квітня 2020 20:55
Ірина Монатик показала відео 2006-го року, де її зірковий чоловік Дмитро, будучи молодим хлопцем, танцює, займається паркуром, сноубордингом тощо. Де-не-де, у кадр потрапляють ностальгійні краєвиди Луцька 20-річної давності.

Ексклюзивну архівну нарізку вона опублікувала на власній сторінці у Instagram.

На любительське відео, де кумир ще зовсім юний і «не зовсім зірковий» хлопчисько із Луцька, досить тепло відреагували шанувальники Монатика.
«Діма - боєць по життю. Він реально знав чого хоче, добивався свого, щоб там не було.... І він зробив це!!!!! Тепер от сяє! Я так само слідкую за його творчістю ще з «Танцюють всі», і фаворитом він був для мене не через танцювальні суперможливості а через те, яка він людина: добрий, відкритий, щирий та позитивний хлопець, який вперто йде до своєї мрії. Це дуже нелегкий шлях, і не всі змогли б дійти до вершини – але він це зробив!!!! І дуже важливу роль тут відіграла, звичайно, підтримка найрідніших, які так само, як і він сам, вірили в нього... Ірочка, Ваша сім'я, це приклад для багатьох людей, які не розуміють як поєднати роботу і особисте життя, як можливо виховувати дітей... Виявляється все можливо, потрібно лише вірити один в одного, підтримувати, займатися своєю улюбленою справою і тоді не прийдеться нічого поєднувати... Потрібно просто - жити!!!!!» - пише користувачка vitalina_yashnik2102 під дописом.
Натомість підписниця під нік-неймом fraushowmacher вважає феноменом Монатика його «безмежну доброту»:

«Я думаю, що феномен Монатика в його безмежній доброті, відкритості та щирості, що наразі є великою рідкістю. Ну а в поєднанні з талантом, любов’юдо того, що робиш, робото здатністю та характером – це потужний заряд стовідсоткового вітаміну D», - зазначила жінка, й побажала подружжю Монатиків здоров’я, кохання та успіхів.
«Землячки!!!Луцьк…», - пише користувач art_prime7865.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що Ірина Монатік поділилася із підписниками барвистими фото із відпочинку на островах. Так, різдвяно-новорічні канікули на Мальдівах дружина Дмитра Монатіка провела у колі найрідніших – свого зіркового чоловіка та двох синів, Данила та Платона.
Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений IrinaMonatik (@irinamonatik) 24 Бер 2020 р. о 1:23 PDT
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 13 Квітня 2020 20:57
ну і псевдонім собі вибрав! це піпец!
пес дюк до Анонім Показати IP 13 Квітня 2020 21:52
це прізвище,а не псевдонім...Фамілія така,якщо не зрозумів...
Абвер Показати IP 13 Квітня 2020 21:18
Супер відео!
К Показати IP 13 Квітня 2020 22:51
Віником був, все ясно.
Валерій Показати IP 14 Квітня 2020 07:10
Самозакохана дитина
Лучанка Показати IP 14 Квітня 2020 08:17
Та кому він потрібен цей Монатик.
ппц Показати IP 14 Квітня 2020 20:48
на новини які ми заслужили ... рука ліцо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus