USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Дружина податківця віджимає приміщення у лучан

25 Лютого 2023 20:03
Тітушки, поліція, слідчі, адвокат і дружина податківця. Саме в такому складі лучанка Інна Аноцька зустрічала гостей у приміщені, яке належить її родині. Річ у тому, що її брат загинув в автокатастрофі п’ять років тому, а коли успадковували майно, якимось чином на триповерхову будівлю в обласному центрі стала претендувати Наталія Цибуліна – дружина колишнього волинського податківця, а тепер уже львівського Тараса Цибуліна.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

До смерті власника про родину Цибуліних спадкоємці не знали, вони пішли до суду і виграли. Але користуватися майном не можуть досі. Наприклад, вони хотіли вивезти з будівлі канцелярське приладдя, але сталося ось що: біля приміщення кучкувалися тітушки.

Історія вже триває п’ять років. Після того як в автокатастрофі загинув луцький підприємець Роман Кушнір і спадкоємці почали вступати у свої права, враз на спадкове приміщення з’явилася претендентка – дружина податківця Тараса Цибуліна Наталія.

Як стверджують родичі, жодних законних підстав на цю будівлю сім’я Цибуліних не мала, про що свідчать рішення судів, які виграли спадкоємці. Але навіть з правом власності вони не можуть користуватися своїм же майном. Вони хотіли вивезти з приміщення речі канцелярського магазину, який тут був колись. Але на місце приїхали з десяток тітушок, адвокат Артур Мартиросян, Наталія Цибуліна і поліція за її викликом. Правоохоронці показали власникам будівлі рішення суду на заборону будь-яких дій у їхньому ж приміщені.
У Наталії Цибуліної були усі шанси роз’яснити свою позицію і причину присутності тут, але забачивши пресу, дружина податківця продемонструвала задатки талановитого марафонця. Наздогнати її не вдалося. Вскочивши в машину, претендентка на триповерхове приміщення неподалік Варшавського ринку подалася геть.

«Приміщення було у власності мого рідного брата, а зараз у моїй власності. Я отримала право власності на дві третини. Одна третина належатиме моєму племіннику. Він приїде, успадкує свою частку. Ми з ним порозуміємося. Зараз ці люди використовують ім’я племінника, який у Куп’янську Харківської області. Місто було під окупацією. Артур Мартиросян оголосив, що його примусово було вивезено в росію, хоча я не знаю, чи це так», – каже сестра загиблого підприємця Інна Аноцька.

У поліцію телефонувала Наталія Цибуліна, а Артур Мартиросян представляє інтереси одинадцятирічного сина покійного Романа Кушніра, який нібито зараз перебуває у росії. З мамою хлопчика загиблий був розлучений.

«Вона виїхала за кордон, де проживає її рідний брат. У 2014 році він був у Facebook-групі «Антимайдан», де була і Кушнір Світлана Іванівна. Потім вона видалила сторінку», – розповідає Інна Аноцька.

Жінка каже, що визнає за племінником спадкову частку, але боїться, що використовуючи неповнолітню дитину, шахраї взагалі позбавлять хлопця спадку.

«Мій син побудував це приміщення, працював, у 2016 році приватизував та працював до 2017 року, коли трапилася аварія. Людина до цього приміщення не мала жодного стосунку. Що вони від нас зараз хочуть?» – дивується мати загиблого підприємця Ольга Кушнір.

«Мартиросян чинить тиск. Машину вдома підпалювали два роки тому. Поліція закрила справу, сказавши, що це лише спроба підпалу. Мовляв, ваша машина ж не згоріла», – каже Інна Аноцька.

Зазначимо, що як тільки на місце події прибули журналісти, всі швиденько немов розчинилися у повітрі. Намагався поїхати і адвокат, якого викликала його клієнтка Цибуліна. До речі, це доволі дивно – водночас представляти інтереси дитини спадкоємця та людей, які фактично хочуть цей спадок забрати собі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ірина Показати IP 25 Лютого 2023 20:33
Тітушки, адвокат... По мордах то полішуки приїхали в город преміксів для свиней купити...
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2023 21:25
Шановний автор, перед тим як копіювати подібні статті - не полінуйтеся в подальшому заглянути в судовий реєстр. За це приміщення Цибуліна, Кушніри і Світлана (колишня дружина померлого) судяться й досі. Сестра і матір померлого судиться і з внуком за це приміщення, совісті вистачає забирати єдине що залишилось в дитини від батька. Кушнірів аж ніяк не можна назвати жертвами в цій ситуації, є лише сестра померлого, яка хоче відібрати собі все
Саша до Лучанка Показати IP 26 Лютого 2023 13:41
Ну так чому ж, якщо дана пані такі світлі ідеї і принципи відстоює, при вигляді камери втікала піджавши хвіст? На чиїй стороні правда той не тікає
CoBa Показати IP 25 Лютого 2023 22:33
Мартиросянів на батьківщину, у сонячну вірменію!
Andrij Показати IP 26 Лютого 2023 14:08
Цибулiни вклали чорну кассу в ту споруду, домовленостi були напевно тiльки на слово тому зараз i тяжко буде щось довести….
Місько до Andrij Показати IP 26 Лютого 2023 15:24
Приблизно так воно і є!)
Юра Рабон Показати IP 26 Лютого 2023 16:26
Знаємо того цибуліна, тому й не дивно
Трикаш Показати IP 26 Лютого 2023 20:31
Так всі чоловіки поступають з податкової

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus