USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

«Дружба без кордонів»: у Луцьку ветерани розіграли кубок першості з футзалу

14 Грудня 2021 20:16
Минулими вихідними у Луцьку відбувся ХІІ турнір з футзалу серед ветеранів «Дружба без кордонів».

У попередні роки змагання були міжнародними, але впродовж двох останніх років у зв’язку із коронавірусною пандемією у турнірі беруть участь лише українські команди, переважно волинські, передає телеканал «Аверс».

Два дні, 11-12 грудня, у спортивному комплексі ВНУ тривала боротьба за кубок першості. У змаганнях взяли участь шість волинських команд і одна зі Львова.
За результатами групових ігор, у першому півфіналі зійшлися команди «Володимир» та «Львів». Футболісти «Володимира» довели свою перевагу як у першому таймі, забивши три голи, так і в другому, додавши ще три, причому половина з них залетіла у порожні ворота. Натомість гості зі Львівщини спромоглися лише на один, адже добре справлявся зі своїми функціями воротар. І в підсумку – 6:1 на користь «Володимира».
У другому півфіналі за перемогу боролись «Ветеран-Лучеськ» із «Володимирівкою». Цей матч порадував любителів футболу цікавою та напруженою грою. Незважаючи на численні атаки, жодній із команд не вдалось відзначитися взяттям воріт у першій половині гри. А ось уже за кілька хвилин другого тайму на табло висвітлилось 2:1 на користь «Ветерана-Лучеська», які в підсумку і виграли цей поєдинок.
У фінальному матчі за третє місце змагались команди «Львів» та «Володимирівка». Уже на першій хвилині львів’яни відкрили рахунок, але до кінця тайму аж трьома голами відповіла «Володимирівка». У другій частині матчу обидві команди додали до свого активу по два очка. І в підсумку з рахунком 5:3 виграли футболісти «Володимирівки». А гравець команди Юрій Кудінов став кращим бомбардиром турніру, на рахунку якого вісім голів.
Ще більш напруженою видалася фінальна гра за кубок першості, у якій на майданчику зійшлися «Ветеран-Лучеськ» та «Володимир». Після першого голу від володимирських футболістів капітан «Лучеська» Василь Кохановський зрівняв рахунок. Але на останній хвилині гості забили лучанам штрафний. У другому таймі команди по разу відзначились взяттям воріт. І як не намагався «Ветеран-Лучеськ» реабілітуватися, проте команда так і не змогла реалізувати жодного вдалого моменту біля воріт суперника, із захистом яких бездоганно впорався Сергій Стецюк.
«Долю таких поєдинків вирішують деталі. У нас було не менше гольових моментів, але суперники з «Володимира» використали свої, а ми ні, – ділиться капітан ФК «Ветеран-Лучеськ» Василь Кохановський. – Приємно, що зібралося сім команд. Шкода, що цьогоріч не вдалося приїхати нашим колегам з Польщі та Білорусі. Було багато глядачів, маса позитивних емоцій. Дуже приємно, що з року в рік стає все більше вболівальників, у нашого турніру вже є фанати. І я щиро дякую Луцькій міській раді, яка допомагає у проведенні турніру, «Асоціації футболу Волині», нашим друзям з комунального закладу «Спорт для всіх», а також Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
У підсумку бронзовими призерами ХІІ традиційного турніру з футзалу серед ветеранів стали футболісти «Володимирівки», друге місце посів «Ветеран-Лучеськ», а очолила турнірну таблицю команда «Володимир». Переможці та призери отримали кубки, медалі та дипломи, відзначили також і кращих гравців у різних номінаціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus