USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Дрони атакували завод вибухових речовин у російському Дзержинську

Сьогодні 10:32
У ніч на 20 жовтня в Дзержинську Нижегородської області РФ дрони атакували ФКП «Завод імені Я. М. Свердлова», що виробляє вибухові речовини.

Про це пишуть російські Telegram-канали Shot, Astra з посиланням на місцевих жителів, передає УП.

Як розповіли очевидці, перші гучні вибухи прогриміли в небі над містом приблизно о 3:30, загалом було чути приблизно 10 вибухів з інтервалами між ними в кілька хвилин. Також були звуки стрілянини та автоматних черг.

Завод є одним із найбільших російських виробників промислових вибухових речовин, передавальних зарядів для гірничорудної промисловості, перфораційних зарядів для нафтогазовидобувної промисловості, сейсмічних і геофізичних робіт.

Читати ще: Ворог вдарив по Кривому Рогу балістикою, по Шостці – КАБами і «Шахедами», є поранені та загиблий

Підприємство внесено до санкційного списку України «за підтримку дій, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України».

23 червня 2023 року завод занесено до санкційного списку країн Євросоюзу, також він перебуває під санкціями США, Великої Британії, Японії та Швейцарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus