USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Дрони атакували нафтобазу в Ростовській області, яка палає шосту добу

Сьогодні 11:47
Нафтобазу в Пролетарську Ростовської області, що продовжує палати після атаки дронів у неділю, зранку в п’ятницю знову атакували дрони.

Про це повідомляє Телеграм-канал Shot.

«Новий приліт БПЛА (на нафтобазу в Пролетарську – ред.) був близько 05:00. Обійшлося без постраждалих. Імовірно, ЗСУ домагаються, щоб полум’я перекинулося на цистерни з гасом, що може збільшити площу пожежі. На даний момент пожежа до резервуарів з гасом не дійшла. Офіційної інформації про подію не надходило», – йдеться у повідомленні.

За інформацією Телеграм-каналу Baza, станом на ранок п’ятниці локалізувати займання не вдалося.

Як повідомляли, у ніч проти 18 серпня дрони-камікадзе українського виробництва уразили нафтобазу «ФДКУ Комбінат «Кавказ» в районі н. п. Пролетарська Ростовської області РФ. Згадана нафтобаза працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.

Припинити пожежу на нафтобазі не вдається, попри залучення до її ліквідації авіації МНС, спеціальних потягів і понад 500 рятувальників, у тому числі із сусідніх регіонів. Станом на ранок четверга кількість постраждалих пожежників становила 49, двоє перебувають у реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр - 1 Показати IP Сьогодні 12:39
Доброго ранку , кацапьє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus