USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Дрон за понад мільйон – для волинських бійців: нововолинці привезли на Харківщину потужний гаджет

16 Вересня 2022 10:51
Міський голова Нововолинська Борис Карпус з колегами та волонтерами днями побували на Харківщині у волинській бригаді.

Завезли бійцям дрон «Matrice 300 RTK» вартістю понад мільйон гривень, повідомляє Нововолинська міська рада. Додатково – зарядну станцію, шість батарей та камеру, яка дозволить бачити ворога на відстані 15-20 км. Це вкрай необхідний гаджет для нашої розвідки, щоб ще точніше влучати по ворожих позиціях.

«Дякую фонду «Повернись живим». Завдяки тому, що вони оплатили половину вартості, мені вдалося швидко знайти та придбати цей дрон», – зазначив міський голова.

Бійці подякували Нововолинську за внесок у перемогу. Боротьба триває, тому тил має працювати й допомагати, акцентують у нововолинській мерії.

Читати ще: Луцькі волонтери збирають кошти на зимове спорядження для бійців

Як повідомив Борис Карпус, є запит на зимову форму, термобілизну, теплі речі. З бюджету громади уже виділили 3 млн грн на закупівлю якісного зимового одягу для наших захисників. Це кошти, що були передбачені на утримання апарату виконкому та ремонт житлового фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus