USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Драгер показав у небо: у Луцьку виявили п’яного водія Citroen Jumper

1 Липня 2021 16:57
Вчора, близько 22 години вечора, під час опрацювання виклику про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Карпенка-Карого, патрульні помітили, як автомобіль Citroen Jumper наїхав на конус, який огороджував місце ДТП. Окрім того, під час руху водій не користувався паском безпеки.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Правоохоронці зупинили автомобіль, а під час спілкування з керманичем, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Огляд на визначення стану сп’яніння кермувальник пройшов на місці події у присутності двох свідків. Результат – «стрілки в небо», що становить максимальну позначку на алкотестері – 5 проміле (перевищення у 25 разів).

Окрім того, чоловік не пред’явив посвідчення водія відповідної категорії.

На керманича патрульні склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила документів на право керування) КУпАП.
Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Липня 2021 17:11
До Ковтуненка його іііііі.... він чистий і невинний.
Пильний Показати IP 1 Липня 2021 18:55
Виправдають, бо Драгер несправний, цифр не може показати
12345 до Пильний Показати IP 2 Липня 2021 08:39
От іменно, я дую дую, а він стрєлочькі якісь показує. Я спросю, то шо мені в том напямку їхать? А мені паліцаї, нє кажуть, на абслєдованіє їдемо. А я їм тоже нє. А вони мене насварили і мене стошнило. І я іщу крутого адвоката, засужу їх всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus