USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

ДП «Документ» відновив оформлення паспортів для чоловіків за кордоном

Сьогодні 18:26
З 24 липня відокремлені закордонні філії ДП «Документ» відновили прийом заяв-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків.

Про це підприємство повідомило у середу, 24 липня.

Вказано, що для отримання послуг цій категорії громадян необхідно здійснити верифікацію через офіційний застосунок Міністерства оборони України Резерв+ за допомогою QR-коду. Підтвердження наявності дійсних військово-облікових документів є обов’язковим.

Подати заяви-анкети на оформлення паспортних документів можна в Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Гданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані (Італія).

Читати ще: Мобілізація в Україні: що зміниться з 17 липня і які санкції передбачені для «ухилянтів»

Перелік послуг для громадян у закордонних підрозділах:

● оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);

● обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);

● обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності).

Як відомо, з квітня поточного року відокремлені закордонні філії ДП Документ не приймали заявок і не видавали документів чоловікам мобілізаційного віку після виходу відповідної постанови МЗС.

Після цього у Варшаві 300 українських чоловіків заблокували паспортний сервіс і викликали поліцію. Відбулися сутички.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus