USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Доза алкоголю в крові перевищила норму в 13 разів: під Луцьком спіймали п’яного мотоцикліста

21 Серпня 2022 06:59
Мотоцикліста, якого спіймали п’яним за кермом у Струмівці, оштрафували на 17 тисяч гривень. Також на рік його позбавили водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Правопорушення трапилося 2 липня на вулиці Рівненській у селі Струмівка. П’яний пенсіонер, який є особою з інвалідністю ІІІ групи, керував мотоциклом «ДЕЛЬТА», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Огляд на стан сп'яніння проводився із застосуванням спеціального технічного приладу «Alcotest Drager», результат якого становив 2,58 %о, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

Читати ще: Хотів відкупитися за тисячу – заплатить 24: на Волині п’яний мотоцикліст намагався «порішати» з поліцією

У суді чоловік визнав свою вину. Він пояснив, що причиною вживання алкоголю стала відсутність зв'язку з його сином, який перебуває в зоні бойових в Донецькій області. Коли він сідав за кермо, то через стрес стан сп'яніння не відчував.

Суд оштрафував водія на 17 тисяч гривень та на рік позбавив права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus