USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Довів сина до самогубства: релігійному фанатику з Волині світить 10 років за ґратами

Сьогодні 12:36
Нововолинські слідчі завершили досудове розслідування у справі про доведення до самогубства дитини. Підозрюваному загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років.

Про це інформує поліція Волині.

Нагадаємо, трагедія трапилась у травні минулого року у Володимирському районі. Доведений до відчаю через постійні утиски з боку батька 13-річний хлопець вчинив самогубство – повісився.

Співробітники поліції почали ретельно вивчати обставини події.

Читати ще: Волинянина, якого підозрюють у доведенні сина до самогубства, взяли під варту

Фігурант примушував сина відчувати образу, страх, провину та нікчемність, через що хлопець отримав психологічні травми, які заважали йому розвиватися. Він контролював його поведінку та думки, обмежував в будь-яких підліткових розвагах, завантажував роботою та нерідко завдавав побоїв. Тотальні обмеження, залякування релігійного змісту, примус до покори та фізичної праці настільки вплинули на емоційний стан хлопця, що він бачив лише один вихід з ситуації – вчинення самогубства.

Слідчі оголосили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 120 Кримінального кодексу України. Йдеться про доведення до самогубства неповнолітньої особи.

Досудове розслідування завершили, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP Сьогодні 13:30
по факту, релігійний маньяк вбив свого сина з особливою жорстокістю, але він точно вважає, що заслужив вічне життя в раю, а син буде в пеклі - 21 століття Україна
Че Показати IP Сьогодні 14:47
А чому не пишете до якої релігійної спільноти належав злочинець? Можливо, це зможе допомогти попередити аналогічні злочини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus