USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Довелося викликати рятувальників: п'яний водій зніс дорожнє огородження у Ковелі

10 Жовтня 2023 18:59
Близько 22-ї години ковельські патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Незалежності, Володимирської та Сагайдачного.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Прибувши на місце, інспектори встановили, що водій Volkswagen не був уважним, не слідкував за дорожньою обстановкою та її зміною, не вибрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням. Саме через ці причини він і здійснив наїзд на дорожнє огородження.

Транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, а на проїзну частину почали витікати паливно-мастильні матеріали. Тож для ліквідації наслідків ДТП на місце поліцейські викликали працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Коли ж патрульні почали спілкуватися з водієм, то виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити освідування у встановленому законом порядку він відмовився. Крім того, з’ясувалося, що громадянин не має права керування цим транспортним засобом.

На чоловіка охоронці порядку склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Світлана Показати IP 11 Жовтня 2023 06:59
Чому п'яних водіїв не наказують? Чому не відправляють служити? Якщо він такий герой у спокійному містечку, то хай покаже свій героїзм там де треба , а не тут перед дівчатами.
Андрій Показати IP 11 Жовтня 2023 19:39
Тому що служба це обов'язок кожного українця, а не покарання для виних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus