USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дотримувався карантину: у Луцьку рецидивіст у медичній масці обікрав квартиру на понад 100 тисяч

11 Січня 2023 22:47
Раніше судимий за грабіж та вбивство житель Каховки Херсонської області, який обікрав квартиру в Луцьку на понад 100 тисяч гривень, проведе п’ять років за ґратами.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Інцидент стався 18 вересня 2020 року. Проникнувши серед ночі у чужу квартиру, рецидивіст привласнив майже 7000 гривень та різноманітні ювелірні вироби. Проте неочікувано повернулася власниця. Почувши, що жінка відкриває двері, злочинець відштовхнув її та кинувся навтьоки.

Як розповіла постраждала правоохоронцям, напередодні вона поїхала до Києва, однак повернулася додому на день раніше запланованого. Приїхавши близько першої години ночі, вона хотіла відкрити двері в квартиру, аж раптом вони відчинилися, і вибіг чоловік у чорному костюму, в медичній масці синього кольору та з капюшоном на голові. Жінка кинулась за ним, але наздогнати не змогла.

Як з’ясувалося, загалом злочинець обікрав помешкання на понад 109 тисяч гривень.

У суді обвинувачений свою вину заперечував. Мовляв, купив прикраси у знайомого в Ковелі та віддав працівникам поліції, аби допомогти повернути викрадені речі. Також додав, що визнавальні показання на досудовому розслідуванні він давав під тиском працівників правоохоронних органів, оскільки останні йому обіцяли, що справу нібито буде закрито у разі повернення викраденого.

Незважаючи на заперечення, вину зловмисника вдалося встановити зібраними та дослідженими доказами. Відтак Луцький міськрайонний суд призначив обвинуваченому 5 років позбавлення волі.

Мар'яна Тарасюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus