USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Дотації та безвідсоткові кредити: як на Волині підтримуватимуть фермерів

4 Листопада 2022 19:26
На програму розвитку агропромислового комплексу на Волині протягом наступних чотирьох років спрямують понад 35 мільйонів гривень.

Програму розвитку агропромислового комплексу Волині на 2023-2026 роки затвердили під час сесії облради 3 листопада.

Загальний кошторис програми становить 35,2 мільйона гривень. Її мета – реалізація низки заходів щодо підтримки мікро- та малих сільськогосподарських виробників.

Відповідно до документа, передбачено наступні заходи на підтримку фермерів: здешевлення вартості висіяного сертифікованого насіння та посадкового матеріалу для одноосібників, які обробляють до 50 гектарів землі, дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби, отриманого в результаті штучного осіменіння, створення і покращення громадських пасовищ, фінансова підтримка на зворотній основі (до 100 тисяч гривень) через реалізацію бізнес-планів, кошти від повернення позик на реалізацію бізнес-планів.

Очікують, що реалізація цих заходів дозволить розвинути місцевих виробників сільськогосподарської продукції, фермерські господарства, створити нові робочі місця, збільшити поголів’я великої рогатої худоби тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus