USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Доступні літні шини 185 65 R15 в Україні до 1500 грн*

7 Лютого 2023 18:22
Коли справа доходить до літніх шин для вашого автомобіля, важливо вибрати модель, що забезпечує баланс між ціною та якістю. Якщо у вас обмежений бюджет, можливо, ви шукаєте варіанти, які не обійдуться вам у кругленьку суму, але гарантуватимуть помірну продуктивність і довговічність. В Україні є низка недорогих брендів літньої гуми, які добре підходять для тимчасового експлуатації на 1-2 сезони, з можливістю наступного перепродажу.

На що звертати увагу у бюджетних літніх шинах?

При покупці недорогих літніх колес важливо враховувати їхні характеристики зчеплення, керованості та довговічності. Вони мають бути безпечні та надійні навіть у несприятливих погодних умовах, наприклад, у невеликий дощ чи сувору зливу.

В умовах обмеженого бюджету часто хочуть вкластися в менше, ніж 1500 гривень за колесо, саме тому інтернет магазин Автошини Ком показує кілька моделей, а за посиланням ви можете подивитися більше варіантів у розмірі 185 65 15.

TriangleAdvanteXTC101

Недорога літня шина, що пропонує хороші характеристики та непогану зносостійкість за доступною ціною. Бренд позиціонує себе як китайський Мішлен. Завдяки малюнку літо+ (у Європі є окремий сегмент літо+, щось середнє між всесезонкою та влітку) протектора і силікагелевої гуми з високим зчепленням, автошини дають непогану керованість.

Roadmarch Ecopro 99

Ще один доступний варіант, що забезпечить надійну роботу та ресурс за лояльною ціною. Завдяки асиметричному малюнку протектора та силікагелевої суміші з високим зчепленням, автошини показують відмінну керованість на мокрій та сухій дорозі. Колеса Roadmarch Ecopro 99 мають міцну конструкцію та посилені боковини, вони є ідеальним вибором для водіїв, яким потрібні колеса, здатні витримувати суворі умови щоденного водіння.

Powertrac Adamas H/P

Недорогі колеса, баланс між ціною та продуктивністю. Завдяки класичному літньому малюнку протектора та силікагелевій гумі забезпечують відмінне зчеплення. Гума також має міцну конструкцію та посилені боковини, що робить її ідеальним вибором для водіїв.

Недорогі варіанти розглянуті в статті можуть не мати такого ж рівня продуктивності та довговічності, як дорожчі шини. Якщо у вас немає можливості, ви завжди можете оформити безвідсоткову розстрочку у відділенні Нової Пошти.

За умов розстрочки на сайті інтернет магазину Autoshini.Com ви можете знайти й інші варіанти шини, що забезпечать кращий баланс характеристик та ціни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus