USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Дорожній знак про напрямок «за російським кораблем» продали на аукціоні за 631 тисячу

3 Червня 2022 06:29
На благодійному онлайн-аукціоні за 631 тис. гривень продали відомий дорожній знак, який вказував рашистам напрямок – за російським військовим кораблем.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору в Фейсбуці.

«Сьогодні відбувся перший благодійний онлайн-аукціон Укравтодору на Prozorro.Продажі. Завдяки чому ми зібрали кошти на допомогу для наших захисників. Легендарний дорожній знак «Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й» продали на аукціоні за 631 тис. грн», – йдеться в повідомленні.

Бажання взяти участь у благодійному аукціоні виявили 29 учасників. Упродовж трьох раундів стартова ціна лоту з 50 тис. грн. зросла до 631 тис. грн.

У компанії зазначають, що гроші з продажу будуть перераховані на спеціальний рахунок Національного банку України на потреби ЗСУ.

Як повідомлялося, гурт Kalush Orchestra за 900 тисяч доларів продав на благодійному аукціоні кубок Євробачення. Гроші підуть на придбання трьох безпілотних апаратів для ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus